Nymåne, nye tider, nye vaner?

I dag er det nymåne. En nymåne der i den grad falder midt i (for de fleste af hos) helt nye tider.

Nymåne er en tid til at tænke nye tanker, så nye frø, og skabe nye retninger. Denne nymåne falder lige efter forårsjævndøgn, der i sig selv står for det nye år og nye retninger.

Forårsjævndøgn faldt i fredags, og med denne nymåne så tæt på er der endnu større power på det nye.

Mange længes i denne tid efter at komme tilbage til det normale. Men hvad nu hvis det normale er et nyt normal? Og hvad nu hvis denne nye normal i virkeligheden er en mere naturlig “normal”? 

Tiden tvinger menneskeheden til at tænke anderledes uanset hvad vi har af overbevisninger om det der sker. Hverdagen er forandret for stort set alle, og vi er nødt til at finde på nye måder at leve på i tiden – lige nu.

Nymåne inviterer dig til at gå endnu dybere i udforskningen af hvordan du kan vælge en ny retning for dig, og for den helhed du er en del af. Moder Jord tvinger os til at tænke i helheden lige nu.

Udnyt denne enorme energi fra forårsjævndøgn og nymånen til at tænke nyt, tænke kreativt og tænke helhedsorienteret. Mennesket har altid været en del af naturen selv om vi har glemt det. Hvordan kan dit nye normale skabe den tabte forbindelse til naturen, til helheden, til moder Jord 

Og husk, nogle gange må vi lukke nogle døre for at kunne åbne andre  

I kærlighed og med tak fra Gaia