Miracle and Heart handler om samarbejdet med livskraften i det indre og i det ydre.

Den indre vej

Hvordan du bevidst samarbejder med Gudskraften og kærligheden i dig selv.

Siden jeg var 12 år har jeg haft en dyb kontakt med Gud og den guddommelige verden. Gennem dybe rejser til Assisi, hvor jeg har været i længere perioder, har jeg skabt redskaber der hjælper dig med at samarbejde endnu mere med den dybe kraft som bl.a. kaldes Gud. Disse redskaber tilhører ikke en bestemt religion, og finder bl.a. inspiration i åndsvidenskaben.

Den ydre vej

Hvordan du bevidst samarbejder med naturen og Moder Jord.

Denne tilgang er primært fra den keltiske førkristne tradition med præstinder der arbejder med Moderen gennem ritualer og en dyb forståelse for naturens (og kvindens) cyklusser. Gennem besøg i Glastonbury og andre kraftsteder på de britiske øer har jeg forfinet mine egen indre træning som præstinde, og gennem kurser, foredrag og bøger giver jeg denne viden videre til dig så vi sammen igen kan skabe en bedre balance med Moder Jord uden hvem ingen af os ville eksistere.

Online

Da jeg bor i Sverige er de fleste af mine ydelser online. Det fungerer rigtig godt, og jeg har gjort det siden vi flyttede hertil i efteråret 2021.

Det er min plan på sigt at lave fysiske workshops i Danmark, og det skriver jeg mere om når det bliver aktuelt. I 2023 har jeg ikke umiddelbart planer om at afholde fysiske workshops i Danmark.

Søstertæppet – en rejse med de feminine værdier i søsterskabet

1-1 mentorforløb
(online)

Online-kvindecirkler om både den indre og ydre vej.

“A circle of women may just be the most powerful force known to humanity. If you have one, embrace it. If you need one, seek it. If you find one, for the love of all that is good and holy, dive in. Hold on. Love it up. Get Naked. Let them see you. Let them hold you. Let your reluctant tears fall. Let yourself rise fierce and love gentle. You will be changed. The very fabric of your being will be altered by this, if you allow it. Please, please allow it.”

Jeanette LeBlanc

“Be kind whenever possible. It is always possible.”

Dalai Lama

“It always seems impossible until it’s done.”

Nelson Mandela