Da jeg var i Glastonbury denne sommer, købte jeg en krystal der hedder Merlinite. En lille fin sten der minder mig om magien omkring Merlin, og i livet. Jeg bærer den i min jakkelomme, og når jeg stikker hånden ned i lommen og mærker stenens bløde former bliver jeg øjeblikkelig mindet om magien i livet.

En dag, da min hånd berørte den mens jeg gik ned til toget, dukkede teksten fra en gammel sang op i hovedet på mig ”Jeg tror der er magi i luften”. Jeg har arbejdet en del med valg af de ord jeg bruger igennem de sidste mange år, så da teksten og musikken fra sangen forsatte i hovedet på mig, begyndte jeg at ”mærke” på ordene ”Jeg tror der er magi i luften”.

Sagen er, at jeg ikke bare tror der er magi i luften, jeg ved det!

Jeg har så mange gange oplevet både små og store magiske øjeblikke. De der øjeblikke der ikke kan, og heller ikke skal, forklares, men bare opleves ♥

Jeg vælger at tro på at jeg ikke er særlig priviligeret med magiske øjeblikke, men at alle mennesker gennem hele deres liv har disse små eller store magiske oplevelser og øjeblikke.

Det er selvfølgelig forskelligt hvad vi hver især oplever som magi, afhængig af vores ståsted, vores verdensbillede osv. Uanset er det os alle forundt at få dem ♥

Så spørgsmålet er hvad der skal til for at se og opleve magien?

Først og fremmest et åbent sind, og dernæst en villighed til at se og erkende/anerkende det når det dukker op. For hvis vi afviser magien, kan den ikke komme ind, uanset hvor storslået den end måtte være.

Så ser du magien? Anerkender og kender du magien?

Forsøger du at bortforklare magien med tilfældigheder eller forsøger at finde videnskabelige forklaringer og årsager? Eller på anden måde negligere det magiske øjeblik?

Hvis du ikke allerede ser og oplever magien, så er min udfordring og mine spørgsmål til dig:

Har du lyst til magi?
Vil du være magien?
Vil du rumme magien?

Hvis du ikke er vant til at fokusere på magien, så hav tålmodighed. Stille og roligt vil dit sind og dit hjerte åbnes for hver gang du ser og anerkender magien i dit og andres liv. Det er en træning der kærligt og smukt åbner vores hjerter for den universelle magiske verden hvor mulighederne står åbne, og hvor alt skabes fra.

Vælg magien, og den er der! Magien har allerede valgt os, vi skal ”bare” også vælge den til ♥

”Jeg VED der er magi i luften”!!

 ❤️❤️❤️ 

Vær velkommen i det kærlige magiske rum.

I kærlighed Thirajane ❤️