Satte mig på terrassen blandt potter og højbede, for at nyde det dejlige forårsvejr, solen og holde en lille pause i dagens aktiviteter

Pludselig, 10 cm fra min ene fod, dukker noget frem blandt potterne. “Forskrækket” over den pludselige bevægelse midt i stilheden kigger jeg op, og når lige at se et lille hoved inden det forsvinder igen.

Bliver siddende og kigger på samme sted, og kort tid efter dukker et lille musehoved frem. Musen kigger nøje op på mig med sine store øjne. Som de fleste af jer ved, så ELSKER jeg dyr i alle afskygninger, så mit hjerte frydes over dette, og jeg sidder stille mens jeg hvisker til musen at den er tryg og at jeg er kærlighed

Kort efter beslutter den sig åbenbart for at tage chancen, så ud springer en fin mus og løber direkte forbi mig og over til den lille dam i haven. Og lige efter dukker en anden mus op, der så vælger at løbe imellem mine ben og lige ind under min stol

Lykkelig over dette smukke øjeblik i nuet bliver jeg siddende, og sender en indre tak til mine guider for denne oplevelse.

Kort tid efter løber den mus der løb ind under min stol, tilbage på tværs af terrassen og forsvinder ind mellem potterne under bordet på den modsatte side. Efter noget tid drages mit øje igen af bevægelse derovre fra, og pludselig opdager jeg at hun nu er på vej hen over terrassen med sine 5 fine små unger  GOSH der smeltede mit hjerte lige!!

Bliver siddende og nyder deres udforskning af terrassen, mens musemor forsøger at få alle sine unger med hele vejen over på den anden side af terrassen hvor jeg sidder (dog med sigte 1 meter derfra). Til sidst lykkes det hende at få de 2 med over, og de 3 sidste forsvinder tilbage til hvor de kom fra

Stille sidder jeg midt i min fryd over at få lov til at få denne oplevelse, og bare suger hele oplevelsen ind i mit indre kamera  Taknemmelig for i stilhed at få lov til at bevidne et kort øjeblik af disse små væseners liv   

Et øjeblik af væren der blev til en smuk hjerteoplevelse for mig   

PS – her er en lille video fra sommeren 2015 hvor jeg fik 4 museunger ind der skulle opfostres 
https://www.facebook.com/thirajane/videos/vb.805838568/10154083902293569/?type=3&theater