I dag, 1. februar, er det kyndelmisse – lysets messe.

Ved kyndelmisse er vi halvvejs mellem vintersolhverv og forårsjævndøgn. Det repræsenterer et midtvejspunkt mellem vinter og forår. Næste som at få en mulighed for et lille kig ind i den nye verden der er ved at blive skabt, og så alligevel uden helt at få ”lov” at se det endnu.

Det er et tidspunkt der minder os om, at selv om vi er midt i vinteren, og februar kan være kold og streng, så er foråret energimæssigt på vej. De små energimæssige spirer starter, og inden længe (1-2 måneder) kan vi også se det i det fysiske 

I naturen er energien stadig indadvendt, og hvis vi vælger at følge den naturlige rytme og cyklus er Kyndelmisse, og ugerne herefter, et godt tidspunkt for at begynde at planlægge det kommende år.

Hvad vil du gerne så, og ikke mindst, hvad ønsker du at høste? Og hvad skal du i givet fald så, for at få den ønskede høst? Lidt ligesom gartneren der nu planlægger haven, men først senere putter før og planter i jorden.

Kyndelmisse er ikke det optimale tidspunkt for nye begyndelser, og at sætte ting i gang. Til det er energien endnu for ”stram” (det er det indre billede jeg får ind) og indadvendt. Til gengæld er det godt at færdiggøre og afslutte gamle projekter og tankeformer, og beskue disse, og det de har bragt dig. Med den viden kan du til forårsjævndøgn drage nytte i opstart af de nye projekter du nu har på tegnebrættet.

Energien er endnu indadvendt, men kyndelmisse er starten på skiftet i energien, der trin for trin trækker bevidstheden mere og mere ud i det ydre og fysiske for til sidst at eksplodere i et sandt festfyrværkeri af farver og dufte i foråret  

Glædelig kyndelmisse/Imbolg/Bridgets Day    

Masser af kærlighed til dig