I anledning af denne Sommer Solhverv, vil jeg gerne dele en kanaliseret besked jeg fik i denne weekend.

I weekenden var jeg på et skønt kursus med Eskild Tjalve, der hedder “Mennesket og Naturen”. Det omhandler flere af de ting jeg tidligere har skrevet om herinde på bloggen, men primært omkring vores kommunikation og samarbejde med naturen inklusive dyrene.

Som flere af jer ved fra tidligere blogindlæg, har jeg kommunikeret med dyr telepatisk i mange år, både individer og de sidste par år også gruppesjæle for grupper af dyr. Jeg har også leget lidt med at kommunikere med landskabsdevaer, når jeg har arbejdet med haven og været i naturen, men et eller andet i mig har blokeret for at jeg kunne gå helt ind i dette. Derfor tilmeldte jeg mig kurset med Eskild, så jeg kunne få en mere klar og naturlig kommunikation med denne del af naturen også.

Og det var en utrolig smuk oplevelse. Ud over teorien og Eskilds mange smukke oplevelser, var vi i løbet af weekenden ude og kommunikere med forskellige væsener i naturen, bl.a. trædevaer, artsdevaer og landskabsdevaer. Alle utroligt smukke og berigende oplevelser, og sidstnævnte landskabsdeva gav mig en “besked” (i mangel af bedre ord) omkring Sommer Solhverv, som jeg har lyst til at dele med jer. Beskeden var til mig og gruppen, men handler også omkring Sommer Solhverv.

“Øget indstrømning i denne tid. Kanalerne udvider sig, lyset strømmer både fysisk og ikke-fysisk. De æteriske batterier fyldes op til bristepunktet og strømmer ud i landskabet. Som gylden lava af kærlighedsenergi der strømmer hen over alt der er. Dette er naturens julefest, fejring af lyset. En gudsbenådet tid. Tag det ind, mærk det fysisk, psykisk og åndeligt. Dette er naturens gave til dig og jer. Et festfyrværkeri af farver og sanseoplevelser.

Tak kære datter for at stille dig til rådighed Tak for din blidhed, mildhed og kærlighed til naturen.

I er alle så elsket. Det er en meget smuk oplevelse med så mange henvendelser samtidig. Æret være jer for at tage budskabet til jer, og tage kontakten alvorlig.”

I dag fejrer jeg Sommer Solhverv med et ritual midt på dagen. I dag er den dag på året hvor vi har flest lyse timer. Solen her på den nordlige halvdel af jorden iklæder sig sin festligste dragt, og skinner på os både fysisk og æterisk. Lige nu er der overskyet udenfor hvor jeg bor, men uanset om jeg kan se den eller ej, så er solen stadig med til at gøre denne dag lang og med mange lyse timer.

Jeg ønsker jer den mest fantastiske og magiske Sommer Solhverv. Husk at dage som denne, er sløret mellem den fysiske og ikke-fysiske verden lidt tyndere, og kontakten dermed lettere. Giv dig selv den store gave i løbet af dagen, at tage en kort pause og bare være i og med naturen.

Må lyset skinne på dig og din vej, både den udvendige og din indvendige sol. Må du være oplyst af sol fra andre og må du selv hjælpe andre med at blive oplyst af din indre sol ♥ ♥ ♥

I kærlighed
Thirajane

PS – hvis du har lyst til at læse mere om Eskild Tjalve og de kurser han holder, så kig ind på hans hjemmeside www.eskildtjalve.dk