I dag er det fuldmåne – nærmere betegnet kl. 14.27, selv om vi først ser den rigtigt når solen er gået ned 

Der er en masse tilgængelige tekster på nettet om hvorfor lige netop denne fuldmåne er speciel, fordi der lige netop i dag sker 3 forskellige ting som sjældent falder samtidig. Der er måneformørkelse, det er 2. fuldmåne på en måned og månen er det tætteste den kommer på jorden 

Uanset alle disse smukke sammenfald, så fejrer jeg fuldmåne som jeg gør hver gang, og laver de ceremonier jeg føler jeg skal lave. Dog har jeg allerede lavet et ritual jeg ikke “plejer” at lave, og den lavede jeg allerede i går. Jeg rensede hele min bolig med røgelse af hvid salvie  Først “røg” i alle områder af boligen – og derefter frisk luft, så det rensede kunne komme ud igen  

Energien fra fuldmåne (og øvrige månefaser) er generelt stærkest henover 3-4 dage omkring selve “eventet”. Dvs i dette tilfælde hvis man går 1-2 dage før 31/1 kl. 14.27 eller 1-2 dage efter 31/1 kl. 14.27. Selv forsøger jeg altid at lave ritualet om “natten”, den nat der er tættest på fuldmåne-tidspunktet. Dvs. denne gang bliver det i aften.

Fuldmåne handler om det vi er klar til at give slip på, det vi er færdige med og det der ikke skal med videre i den nye cyklus. Så ved fuldmåne tænder jeg lys, sætter mig og stiller ind på mit liv og mærker hvad jeg er klar til at give slip på. Jeg skriver det ned på en seddel, siger tak for alt hvad det har gjort for mig, og så beder jeg “højt” om hjælp til på kærligste og letteste måde at give slip på det 

Herefter går jeg udenfor, hvor jeg brænder sedlen af, så det skrevne bogstaveligt går op i røg, og spredes med mikropartikler ud i verden. På den måde får jeg “hjælp” til at sprede mine ønsker. Bagefter står jeg en stund i mørket og mærker månens energi, stilheden i natten, og mærker taknemmeligheden over at være til   

Glædelig fuldmåne – må du bruge den på lige netop den måde der giver glæde for dig   

ps – glæd dig til næste nummer af Prana hvor jeg har skrevet en artikel om månens faser