I dag har på forunderlig vis været en rejse tilbage i tiden mere end én gang. Først blev jeg ved ”tilfældighed” ført ind i gamle minder fra en tidligere bolig tilbage i 2014, hvor jeg med glæde i hjertet blev mindet om en fantastisk tid i mit vidunderlige Casa Aurora (mit tidligere hjem i Nykøbing Sj) med Simba, køkkenhave, enhed med naturen og rådyr i haven. Efterfølgende blev jeg af en video ført tilbage til afskeden og savnet af Simba i 2016. Begge oplevelser lod mig tilbage med en stor sårbarhed og åbenhed i hjertet for livet og det der er. Utroligt smukt og givende.

I virkeligheden har april måned været meget skelsættende for mig de sidste 4 år på både godt og ondt (mindre rart i øjeblikket, men godt efterfølgende). I dag vil jeg med kærlighed tænke på dem alle og fejre deres gaver til mig i dette liv   Jeg er normalt ikke den der fejre jubilæum over de ubehagelige ting, men begge disse ting har været raketter under min personlige udvikling – og for det vil jeg altid være enormt taknemmelig – og jeg ærer disse oplevelser og det de har skabt mig til med dette skriv 

For 4 år siden (1. april) døde Simba. Min bedste ven og sjæleven jeg endnu har haft her i dette fysiske liv. I 16½ år var han min hjælper og min guide, og for 4 år siden var jeg (åbenbart ) klar til at føre opgaven videre alene uden hans støtte. Det var en meget smertelig oplevelse for mig, da han forlod det fysiske. Selv om jeg stadig har kontakt med ham, og arbejder med ham og hans energi, så følte jeg mig virkelig alene lige efter han tog af sted. Nu glædes jeg over den velsignelse at have fået lov at følges med ham så længe i det fysiske 

For 3 år siden (i morgen) stod jeg pludselig på gaden med en kuffert, en rygsæk, med sovepose og et par poser fyldt med de ting jeg lige skulle bruge for at kunne leve. Stod på gaden uden et hjem – smidt ud – på vej til en veninde der havde grebet mig i sidste øjeblik med en madras jeg kunne låne hos hende i en uge. Følelsen af at være ved at drukne følelsesmæssigt (aldrig i mit liv har jeg følt sådan en smerte og tilstedeværelse af spørgsmålet ”overlever jeg?”) sidder stadig som erindring i kroppen nu hvor jeg skriver, men heldigvis er jeg vokset enormt og virkelig fået en masse ud af den oplevelse. En af blomsterne midt i lorten for 3 år siden, var alle de mennesker der her på Facebook (uden at kende mig fra andet end Facebook) tilbød mig en plads i deres hjem (og deres hjerter)  Jeg vil for altid være taknemmelig for alle de støtter – både små og store – der gjorde at jeg ikke druknede der midt på gaden i Herning.

Ved begge disse oplevelser døde en del af mig – og en ny voksede frem.

For 2 år siden i april startede min nuværende rejse med min elskede livspartner Martin, da jeg 21. april begyndte den dybe kommunikation der endte til at vi mødtes, blev kærester og senere flyttede sammen 

For 1 år siden i april besluttede Martin og jeg at flytte sammen og i slutningen af måneden blev det effektueret, så om en lille måned har jeg 1-års jubilæum som borger i Ebeltoft efter 2 års rejse i midlertidige hjem og uden mine egne ting omkring mig  OG jeg elsker det! Både at bo sammen med min dejlige Martin, at bo i Ebeltoft her ved havet og naturen lige i baghaven, OG at have fået lov igen at skabe en mere stabil og vedvarende bolig efter i 2 år at have trænet det at være hjemme i hjertet og ikke bundet til noget fysisk hjem 

I dag vil jeg ære de dele der måtte dø for at jeg i dag kan være den udgave af mig som jeg er.

I dag vil jeg ære min krop og min personlighed/ego for den kæmpe styrke de begge har, og for det stærke samarbejde vi sammen midt i døden på to forskellige måder skabte til glæde for helheden ”Mig”.

I dag vil jeg ære alle de levende væsener der bevidst og ubevidst har været og er mine støtter på vejen i dette liv. Jeg bøjer mig for jer og ærer jer for jeres væsen og for jeres styrke, visdom og kærlighed som har givet mig styrke, visdom og kærlighed    

AF HJERTET TAK – jeg elsker jer!!