I flere måneder har de fleste af os været ude på ny grund pga ændrede ydre fysiske virkeligheder. Uanset hvordan vi har valgt at tage info ind om den tid der er, så har mange på den ene eller anden måde mærket en forandring i livet.

Tiden er til forandringer! Både i det ydre og i det indre. MEN det er op til os hvordan vi flyder med disse forandringer – om vi lader det ydre bestemme vejen eller om vi tager kontakt til den indre styrke og grundessens i os selv og lader den guide os.

Det er så utroligt let at lade andre og det ydre styre vores beslutninger og handling, men det er nu mere vigtigt end nogensinde før (for os der lever nu i denne tid) at finde dybt ind til roden i vores indre. Den rod der forbinder os med jorden (Gaia – det levende væsen vi er en del af), og den rod der forbinder os med vores forfædre og den visdom de repræsenterer.

At flyde med sammenfundets bølger lige nu er meget let, og jeg kan godt sætte mig ind i at det kan føles som det bedste at overgive sig til det der er. MEN det er så utrolig vigtigt at vi hver især mærker efter hvilken bølge der er den rette for os i denne tid. Det der føles lettest og ”hurtigst” kan vise sig at være den største og mest ubehagelige omvej for nogen, og selv om den selvfølgelig kan være den rigtige vej, så ønsker jeg at invitere til en periode med indre refleksion over hvad det egentlig er du ønsker at flyde med.

Hvordan passer den bølge du sidder på nu med den du er og det du ønsker at være med til at skabe? Føles det godt og dejligt i maven eller er der noget der skal genovervejes i de valg du har truffet?

Jeg går selv vejen sammen med alle jer andre og mærker forandringens vinde i det ydre som i det indre, og følte mig i dag inspireret til at dele denne lille tekst med jer 

I næste uge starter Merkur retrograd, et astrologisk fænomen der indikerer en tid for indadvendt refleksion. Tiden er til det og selv om sommerens udadvendte aktiviteter (og de mere åbne muligheder efter nedlukningen) hiver os udad i det fysiske, så overvej også at bruge tiden nu til at mærke efter om du virkelig sidder på den bølge du ønsker at være eller om du skulle overveje at skabe nogle ændringer så du kan vælge den bølge i livet der føre dig den vej dit smukke hjerte og din ildflamme viser  

Livet og din sjæl skal nok hjælpe dig på rette vej, men det er nu uendelig meget lettere hvis vi er medspillere i denne plan fremfor modspillere