Tænker at alle har dage der starter i lav energi en gang i mellem. Uanset, sådan en dag havde jeg i går, med træthed og tristhed i kroppen fra jeg vågnede. Min kæreste tændte for en 6 timers video med klavermusik på YouTube (helt tilfældigt?!), og denne musik inviterede mig på en rejse ind i følelserne.

Først med tårer der trillede ned af kinderne, og efterfølgende med en ekseptionel dybde og rummelighed i følelserne. Som om jeg fik strukket følelserne ud hvor jeg kunne være i dem og bare mærke dem uden at de var hverken ubehagelige eller store.  Det var utrolig smukt.

Jeg har igennem årene lært masser af tricks og metoder til at overleve eller komme igennem sådanne dage. Fx når jeg skal arbejde fokuseret eller lave sessioner med andre mennesker, så er det ikke så holdbart med denne følelse af at være transparent.

Men i går var det lørdag, og jeg valgte altså at dykke ned eller mere ind i dem og bare være med dem, og lade min krop og mit system fortælle det de gerne ville. Så jeg besluttede mig for at udnytte denne sårbarhed, åbenhed og gennemsigtighed til at lave et vision board jeg gerne har ville lave et stykke tid. Undervejs kom der nedenstående tekst “ud”, som jeg gerne vil dele med dig der læser dette ♥

De dage hvor hjertet åbner sig for det der er – i sårbarhed, åbenhed og sanselighed ♥

Laver Vision board i dag, og gennem billeder og ord jeg finder, mærker jeg livet, erindringer der dukker op som triggere af billeder eller ord jeg bladre igennem, den dybe dybe taknemmelighed for alt det jeg har været så privilegeret at opleve i livet og alle de fantastiske mennesker der har været og/eller stadig er i mit liv ♥

Så taknemmelighed for alt det dejlige og alt det mindre dejlige i mit liv som har skabt det hjerte og det menneske jeg er lige netop i dag ♥ Livsoplevelser, der som vandet stille og roligt former mit billede, mit væsen og mit hjerte efter det smukkeste af det smukke ♥ Stadig er de universelle guddommelige hænder i gang med at forme mesterværket, og jeg mærker Universets kærlige hænder mens det med pensel og mejsel skaber og former mit hjerte ♥

Føler mig så velsignet over at mærke livet, at turde mærke og bare være – TAK er kun et fattigt ord, så gennem disse ord forsøger jeg at udtrykke den dybeste taknemmelig der strømmer fra hjertet og hele kroppen i denne sanselige stund ♥ ♥ ♥

Det lykkedes mig at forblive i denne magiske tilstand indtil først på aftenen, hvor vi var en tur i Føtex og handle. Der lukkede mit kære system helt automatisk ned, og det er jeg også taknemmelig for, da den ikke er så hensigtsmæssig i samvær med en masse andre menneskers energier.

Jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min intuition og gik indad, dybere og dybere, og turde være med den fantastiske smukke værensenergi der opstod af denne rejse indad ♥