Glædelig efterårsjævndøgn lettere forsinket  

I disse dage deltager jeg online på Co-Creative Spirituality på Findhorn, så mit program er endnu mere hektisk end normalt. Men lavede i går et efterårsjævndøgns krystalgrid og ritual imellem to af “lektionerne” på Findhorn, og det har jeg lyst til at dele billeder fra her, samt et lille indblik i hvordan jeg gør, til dem det måtte kunne inspirere.

Min proces omkring ritualet starter gerne i ugen optil, hvor jeg åbner mig for inspirationen til hvad jeg skal gøre i det pågældende ritual. Symbolet på grid’et kom ind i midten af sidste uge, men først i går da jeg lavede det fandt jeg ud af hvad det handlede om.

Fordi det stadig er muligt valgte jeg at have bare fødder og ben, mens jeg lavede grid og ritual, for at få bedst mulig kontakt med Gaia imens. Elsker at mærke jorden med min fysiske krop 

Inden jeg starter ringer jeg først med en klokke for at lave en åbnings indgang til ritualet, dernæst sætter jeg mig på jorden/græsset, og stiller ind på intentionen for det grid jeg skal lave, og lader mig guide hele vejen igennem. Nogle gange kommer der forandringer undervejs. Til dette grid havde jeg som nævnt fået symbolet ind samt fået vist at jeg skulle købe blomster, hvilket jeg ellers meget sjældent gør (altså køber blomster).

At lave et grid er noget jeg gør alene uden andre mennesker til stede hvis muligt. Nogle gange laver jeg selve ritualet alene andre gange sammen med andre. Det afhænger af min kalender.

Dette grid repræsentere de 8 sol-højtider – årshjulet. Herudover er det langt i overensstemmelse med verdenshjørnerne samt de 4 (5) elementer.

Ritualet foregik i årshjulets retning der pga verdenshjørnernes involvering gik mod uret denne gang, og jeg satte mig ved alle 8 strenge i årshjulets mens jeg indvendigt lavede mine “remser” af ord og intentioner. Disse er altid intuitive, og jeg kan sjældent huske hvad jeg har sagt efterfølgende, men det er heller ikke vigtigt i denne forbindelse.

Til sidst satte jeg mig ved den streng der repræsenterede efterårsjævndøgn, hvorefter jeg læser en tekst op som jeg har forberedt inden. Denne er personlig, så den deler jeg ikke. Men det er min erklæring til Gaia som jeg læser højt, og deler med de natur- og energivæsener der måtte være til stede. Og med universets kærlighed som vidne 

Efterårsjævndøgn var i grid’et placeret sammen med luft-elementet, så brændte hvid salvie (røgelse repræsentere luft elementet) af til sidst inden jeg afsluttede med at ringe på klokken igen som afslutning på ritualet.

Grid’et lod jeg ligge til om aftenen, hvor jeg sammen med Martin gik til en nærliggende skov, hvor vi intuitivt gav blomsterne der var brugt i ritualet/grid’et til forskellige træer i skoven. Da vi kom hjem igen fjernede jeg grid’et, og afsluttede ritualet helt.
___________

I morgen er det fuldmåne kl. 4.54, men det er samtidig også den dag hvor nat og dag er nærmest lige lange. Denne dag står solen op i København kl 7.01 og går ned kl 19 (Altså lyse timet på 12 timer og 59 minutter, og mørke timer på 12 timer og 1 minut). I Odense sker dette hhv kl 7.10 og 19.09, og i Aarhus hhv. kl. 7.11 og 19.10.

Pga. fuldmånens placering på denne dag hvor lys og mørke er i balance, kan det være ekstra givtigt at lave ritualer der omhandler balancering af energier, afslutninger på afbalancerede måder mv.

Med ønsket om en fantatisk indgang til efteråret, og en magisk fuldmåne i morgen  

I kærlighed og velsignelse og med magiske aftryk til dit liv,