Different phases
Different faces

En nær ven sagde til mig den anden dag, at jeg jo var taget til Assisi på retreat, og det fik mig til at tænke lidt, for det havde jeg ærligt talt ikke tænkt over. Jeg fik muligheden for at tage til Assisi, og jeg har sommerferie, så i mit hoved har jeg bare tænkt jeg er på sommerferie.

Men dybest set er det jo ikke en helt almindelig sommerferie. For hver dag går jeg i kirke – både i 1-1½ times fordybelse ind i mig selv, og senere for at deltage i de daglige vesper. Det gør jeg ikke derhjemme! Altså går i kirke. Og jeg er egentlig heller ikke typen der er meget kulturel når jeg rejser. Jeg foretager egentlig mest naturrejser og/eller rejser til specielle energisteder.

Den første uge jeg var her havde jeg stadig arbejde med der skulle færdiggøres, og den næste uge var meget tiltrængt totalt hvile efter overdrevne arbejdsuger op til afrejsen. Nu mærker jeg det egentlige “arbejde” begynde at folde sig ud – eller måske i virkeligheden nærmere ind?

At hver dag gå ind og gå dybere og dybere ind i sig selv, og at give plads til det der nu kommer op/ind er jo i den grad en form for retreat jeg har givet mig selv – og jeg mærker også tydeligt forskellen det gør inde i mig. Det kan ikke undgå at gøre en forskel når man som jeg gør i denne tid vælger at tage sig af sig selv i kærlighed og tage tiden til den indre “rengøring” og oprydning.

Derfor deler jeg heller ikke så meget her på FB, for det meste foregår indvendigt – uden ord. Ja rent faktisk tilbringer jeg mindst 1-1½ time i tomrum hver dag – og det er netop i dette “tomrum” at den ypperste balancering i livet foregår. Ja, selv lige nu ved jeg ikke om det jeg skriver giver mening for andre end mig selv, men føler jeg skal dele det uanset, så måske det kan inspirere nogen på den ene eller anden måde.

Jeg har i Assisi taget billeder i forskellige tilstande – for at se for mig selv hvordan jeg ser ud i det ydre, når jeg mærker forskellige tilstande i det indre. Billederne var egentlig mest til mig selv, men i går sad jeg og legede med en ny app jeg har fået på min telefon der kan sætte flere billeder sammen på forskellige måder – og ud af det kom denne samling af “faces” (ansigter) der viser mine forskellige “phases” (faser).

Ordene kom til mig på engelsk – måske pga de enslydende ord. Men billedet i sammenhæng viser meget godt min rejse her i Assisi, så med det får I så et visuelt indblik i min rejse – ikke på alle de kirker mv jeg har set men af mig – af min rejse – i det indre….

I kærlighed og velsignelse her fra Assisi   

ps – billederne er ikke i kronologisk rækkefølge.

Image may contain: 9 people, people smiling, outdoor