Kærligt velkommen til Den Magiske Natur

Den Magiske Natur er for dig der har lyst til at gå dybere ind i samarbejdet med naturen og alle dens væsener (både de fysiske og ikke-fysiske) i din have eller i naturområder.

Inspireret af Findhorn i Skotland hvor de allerede tilbage i slutningen af 1960’erne samarbejdede med plantevæsnerne (bl.a. alfer), elementer og områdets deva m.fl., har jeg i flere år selv dyrket have og på anden vis samarbejdet med alle de levende væsener i naturen.

Dette er for dig der har lyst til at udforske og udføre dette samarbejde, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Her finder du kurser og inspiration både for dig der er nybegynder og dig der er mere erfaren.

Mød de fantastiske væsener i din magiske have – og lær mere om hvem de er

16 ideer til hvordan du skaber en magisk have i samarbejde med naturens væsener

De 3 spørgsmål du skal stille dig selv når du begynder et samarbejde med naturen

Sådan arbejder vi i Den Magiske Natur

Den Magiske Natur handler først og fremmest om respekt og samarbejde med naturen når vi skaber vores have eller andre naturområder. Dvs. at vi i samarbejdet anerkender de øvrige væseners ret til liv, og dermed ikke tilføje naturen ting der ødelægger eller slår andet liv ihjel.

Det handler ikke om at det skal hurtigt, men om at vi gør det på en måde der er til glæde for helheden, og derfor finder du selvfølgelig heller ikke anbefalinger der er direkte skadelige for mennesker, dyr, planter og mikroliv. Der findes masser af andre fora hvor man kan lære om disse ting.

“Når som helst du føler, at du behøver hvile fra arbejdet, tag da en spadseretur og glæd dig over naturen omkring dig. Hvis du åbner dine øjne, kan du ikke undgå at opdage den. Alt dette hjælper til med at holde dine vibrationer lyse.”

Eileen Caddy kanalisering

“Det er nødvendigt både at arbejde med jorden, at elske jorden og at føle den leve imellem dine hænder. Hvis den føles død – så gør den levende – med kærlighed og omsorg, med ømhed og følelse. Alt dette fører dig nærmere til det, der virkelig betyder noget i livet.”

Eileen Caddy kanalisering

“Vi forstår, at det er let for mennesket at tænke på en plante som en ting, måske levende, men dog blot en ting, fordi det har afskåret sig selv fra den evne, der kan se bort fra det fysiske, på samme måde som det har afskåret sig fra sit uendelige indre.”

Dorothy Macleans kommunikation med deva