Salget af produkter vedrørende de 12 hellige nætter åbner igen den 16. november 2023

I mange år søgte jeg efter måder at fejre julen i det indre, og nære min sjæl og den del af min personlighed der mærkede at der var mere i julen end juletræ, julegaver og familiesammenkomster.

Et af de redskaber jeg fandt, er ”De 12 hellige nætter før og efter jul”.

De 12 hellige nætter er et redskab til at arbejde med den indre jul, og udnytte den særlige energiindstrømning i tiden før og efter jul ♥

Inspirationer til de 12 hellige nætter før og efter jul er en helt unik måde at arbejde med julens energier, og samtidig skabe en indre transformation, idet du får muligheden for hver dag at skabe nye veje og muligheder i dit liv.

Efter at have arbejdet med de 12 hellige nætter i et par år, blev jeg for et par år siden inspireret til hver aften at stille ind på hvert enkelt tankefrø og skrive det ned jeg blev inspireret med.

Dette er blevet først til en e-bog og sidenhen også en fysisk bog. De sidste år har over 1.000 mennesker læst e-bogen og fulgt med på mails med de daglige tankefrø i deres indbakke.

“Inspirationer til de 12 hellige nætter før og efter jul” foregår i perioden 13/12 – 5/1, og består i alt af 24 tankefrø og de dertilhørende inspirationer.

Igen i år inviterer jeg dig i tidens og julens ånd med på en indre rejse med ”Inspirationer til De 12 hellige nætter før og efter jul”.

Inspirationer til de 12 hellige nætter før og efter jul er i år tilgængelig som:

Basispakken

Når du tilmelder dig basispakken får du hver eneste dag i perioden 13/12 2022  til 4/1 2023 et tankefrø og en tilhørende inspiration direkte leveret i din email-indbakke hver morgen. På denne måde forvandles dagene før og efter jul til en helt særlig oplevelse, hvor julen også blive en indre jul, og ikke kun handler om julegaver, juleræs og familiebesøg. Basispakken er til dig der måske allerede har din egen måde at arbejde med de hellige nætter på og som ønsker at fordybe dig i tankefrø og inspiration.

Inspirationer til de 12 hellige nætter før og efter jul er en helt unik måde at arbejde med julens energier, og samtidig skabe en indre transformation, idet du får muligheden for hver dag at skabe nye veje og muligheder i dit liv.

Basispakken koster kun et symbolsk beløb på 24 kr. Du tilmelder dig herunder.

Fordybelsespakken

ALT hvad du finder i basispakken er selvfølgelig inkluderet i fordybelsespakken.

Udover alt det du får i basispakken, så får du også:

  • 24 oplæsninger af dagens tankefrø og inspirationer til de 12 hellige nætter før og efter jul i perioden 13/12 – 4/1. Dette gør at du kan trykke play på dagens oplæsning, og tage den med derhen hvor det giver mest mening for dig. Måske på gåturen, måske vil du lytte til den midt om natten mens familien sover, måske du lytter til den mens du mediterer eller noget helt andet. Det gør også at du ikke behøver at sidde med øjnene på skærmen mens du lytter, men at du rent faktisk kan lukke øjnene og gå derhen hvor du gerne vil være med dem.
  • 24 videoer med oplæsning af dagens tankefrø og inspirationer til de 12 hellige nætter før og efter jul i perioden 13/12 – 4/1. Her kan du sætte dig godt til rette i stolen eller sofaen, og nyde den særlige stemning der opstår når du får oplæst dagens tankefrø og inspiration fra dette særlige rum.
  • Du får et udskriftsvenligt skema til brug for dagens drømme, hændelser mv, således at du får maksimum ud af dit arbejde med de 12 hellige nætter, så du efterfølgende har et overskueligt system til brug for det kommende år.

Hvad det koster at opgradere fra basispakken til fordybelsespakken, der ikke kun giver dig adgang til de 24 tankefrø og inspirationer, men også giver dig 24 lyd-oplæsninger, 24 video-oplæsninger, skema til brug for udfyldelse af drømme mv OG et fællesskab med andre med samme interesse.

KUN 299,-

Og ja, jeg siger kun 299,- fordi alene adgang til hele denne pakke er meget mere værd, og gør at du får en endnu dybere oplevelse af julens sjæl, og måske for første gang virkelig føler den særlige julestemning som de fleste af os mindes fra vores barndom.

Det siger andre om “Inspirationer til De 12 hellige nætter før og efter jul” ♥

“Gud hvor jeg elsker dit skriv…mit hjerte flyver”

“Tusinde tak for dine skønne skrifter”

“Tak Thirajane for at komme med din fortolkning af de hellige nætter. Jeg følger dem med stor glæde.”

“Jeg holder virkelig af at læse dine tekster om de hellige nætter.”

“Så smukt forklaret.”

“Smukke ord og et dejligt billede elsker dine tekster her.”

“Dejligt inspirerende at læse.”

“Hold da op sikken dejlig energi”

“Der er så meget hjertevarme i dine ord, at det kunne mærkes helt indeni, mens jeg læste.”

“Det er utroligt smukt formuleret, virkeligt guldfrø der vil gøre en forskel i verden.”

Introduktionsforedrag

Foredraget om De 12 hellige nætter før og efter jul er særlig god til dig der er ny i forhold til at arbejde med De 12 hellige nætter før og efter jul, og som gerne vil vide lidt mere om det bagvedliggende system og tanker. En perfekt introduktionsvideo til dig der er nybegynder eller dig der er øvet som bare gerne vil vide lidt mere.

Du køber foredraget her https://atene.thinkific.com/courses/foredrag-de-12-hellige-naetter

Direkte link til køb af foredrag

Bestilling af e-bog og fysisk bog

E-bog

Pris
kr. 50,-

Det praktiske
Du kan købe e-bogen her:
https://www.hjertetemplet.dk/products/courses/view/1144046

Fysisk bog

Du kan bestille den fysiske bogen hos boghandlere (fysiske og online) til de priser der måtte gælde hos dem. Vær dog obs på at der kan være en længere leveringstid pga jul!

Her er 2 links du fx kan bruge:

https://www.bod.dk/bogshop/inspirationer-til-de-12-hellige-naetter-for-og-efter-jul-thirajane-aurora-9788743012573

https://www.saxo.com/dk/inspirationer-til-de-12-hellige-naetter-foer-og-efter-jul_thirajane-aurora_paperback_9788743012573