Som du sikkert har lagt mærke til, så deler jeg primært gode, positive og opmuntrende ting – og ja, så selvfølgelig også lidt fra vores liv i haven og med dyrene :-D Dette er et bevidst valg fra min side.

Indtil for et år siden var jeg også meget aktiv mht at dele de ting i samfundet jeg synes der skulle ændres, men i forbindelse med en brat opvågning sidste år, hvor jeg havde en periode på ca en uge hvor jeg ikke vidste om jeg havde fået en hjerneblødning eller ej, blev jeg på en måde endnu mere levende, og valgte derfor at ændre nogle ting i mit liv.

Efter to hjerneskanninger, og lægernes ord for at alt er som det skal være, skete der flere ændringer i mit liv – hvoraf jeg vil dele to af dem her.

Den ene var, at jeg med det samme ændrede min bullshit-grænse for, hvordan jeg accepterede at blive behandlet af andre. Det skabte et være rabalder hos enkelte individer i min omgangskreds, en periode med stor usikkerhed og utryghed, og efter en kampperiode (primært fra deres side), gav jeg helt slip på disse personer. Åh, sikken en befrielse!

Den anden ting, som nok har endnu mere relevans for pointen med dette indlæg (og som du nok snart skal få), er at jeg valgte at mit fokus fremover skal være på det gode, det positive og det kærlige. Altså et fokus på den type verden jeg ønsker at være med til at skabe! Derfor har jeg lige siden delt de ting jeg selv føler kan være med til at inspirere til skabelsen af denne verden, som jo dybest set handler om at vi skal skabe det inden i os selv ♥

Okay, here we go.

Jeg har igennem det sidste i hvert fald halve år lagt mærke til at der på sociale medier deles en del poster hvor der gøres grin med de mennesker der anses for onde, uretfærdige osv. Jeg har gennem lang tid ignoreret dem, fjernet dem fra min newsfeed på Facebook osv. Og så i dag så jeg et billede af Lars Løkke, der er fotograferet nedefra, således at de to mikrofoner får det til at se ud til at han har sorte huller som øjne, og mildest talt ikke fremstiller ham særlig pænt. Man kan mene om ham hvad man vil, og jeg kan gå så langt som at sige at jeg på ingen måde er enig med noget af det han står for – og så kan man vælge om man vil give igen med samme mønt eller ”be the change you wish to see in the world”.

Intet menneske bliver født som lille bitte baby med ønsket om at være ond eller gøre ondt. Måske nogle enkelte primitive individer inkarnerer her på jorden med det formål, men det er alligevel de færreste af os der fødes sådan. Et menneske skabes gennem livet af de oplevelser de møder. Jeg personligt tror det er de færreste der går ind fra sjæleplanet med ønsket om at gøre ondt.

Derfor tror jeg også på at de mennesker vi ser der udnytter andre, skaber dårligdomme for andres osv, hver især igennem livet har haft oplevelser der har skabt dem til de mennesker de nu er i dag. Og jeg tror også på at vi som mennesker kan ændre os gennem de nye oplevelser vi møder i vores liv – altså det er aldrig for sent. Måske det ikke sker i dette liv, fordi personligheden er lukket, men vi kommer dybest set alle fra den samme universelle energi, og vi har alle – hver og en! – en plads og en brik som kun vi kan udfylde her i livet.

Jeg læste på et tidspunkt, at når vi sender kærlighed til et andet menneske – oprigtig uforpligtende kærlighed – så vil denne kærlighedsenergi forblive rundt omkring dette menneske indtil der en dag kommer en revne hvor den kan komme igennem. Så ingen kærlige hensigter og intentioner er forgæves, det er bare ikke altid at de kan modtages med det samme – det er vigtigt at huske.

Hvis jeg kan få bare et menneske til at tænke over formålet med at dele et nedladende opslag eller gøre negativt grin med et andet menneske, så er mit formål opnået.

Flere vil sikkert tænke, hvem tror hun at hun er, sådan at pege fingre af os. Men jeg ønsker på ingen måde at pege fingre! Jeg ønsker at hjælpe til at hver og en bliver opmærksom på den energi de sender ud, og det faktum (i hvert fald i min verden og ifølge min overbevisning), at det vi sender ud, er det vi får retur. Som Gandhi sagde: ”Be the change you wish to see in the world” – det er også mit motto, og en af de vigtigste sætninger jeg lever efter. Hvis jeg ønsker at bo i en kærlig og støttende verden, så er det det jeg må støtte op om og sende ud – også til de søstre og brødre her på planeten, der endnu ikke evner at udleve denne energi endnu ♥

I allerdybeste kærlighed