Et af mine ønsker er at leve bevidst med Gud i hjertet hver dag.
Ikke af religiøse årsager, men fordi jeg siden jeg var 12 år har haft en stærk oplevelse af kontakten med den guddommelige verden. Så det er en nødvendig del af mig.
Det lykkes ikke altid at være bevidst om det hver dag. Nogle gange stikker dagene af fra mig, og bliver fyldt med en masse ting der skal ordnes, men mange dage kommer åbningen ind til rummet helt af sig selv.
I det daglige er det små fine kærlige møder, der beliver min sjæl og mit liv, og gør at jeg evner at gå igennem livet i kærlig tillid selv om verden omkring mig er i et tilsyneladende kaos.
Men nogle gange går møderne meget dybt. Møder der rør mig så dybt at den åbner mig op hele vejen ind i min kerne, og gør at jeg må sidde med det og bare være.
Disse møder er kaldet på mine fordybende indre pilgrimsrejser, hvor jeg, på trods af mit nogle gange hektiske liv, må prioritere denne indre rejse. En form for “nu er det tid”.
Jeg er enormt taknemmelig for at få lov at få disse dybe “rørtheder”. En form for overstrømning af en kærlighed der er meget større end noget jeg ellers oplever her på jorden.
Min gud, min sjæl, min kærlighed kalder.
I går skete det igen. En aften helt i denne rene kærlighed der tvinger hjertet helt op. En åbning, en kalden, en hvisken “Det er tid nu!”.
Og jeg mærker i mit indre at min årlige pilgrimsrejse med de hellige nætter omkring jul er gået i gang. Også selv om de først “officielt” starter 13/12.
Mit arbejde med de hellige nætter omkring jul opstod af en sådan kalden for flere år siden.
Og et år blev jeg inspireret til at skrive de tekster ned der arbejdede inde i mig. Dem deler jeg nu hvert år på mange forskellige måder. Siden e-bogen blev født, er det blevet til daglige email med teksten, lyd-filer, oplæsning på video, foredrag og en fysisk bog.
Mit indre arbejde manifesterede sig i materialet som mange andre siden har brugt på deres indre pilgrimsrejse på denne tid af året.
I disse dage arbejder jeg på at få min nye hjemmeside så klar at jeg kan åbne den op i forbindelse med de 12 hellige nætter før og efter jul.
Jeg glæder mig uendelig meget over endnu engang at gå dybt forbundet med gud i hjertet, og forbinde mig endnu mere bevidst til alt levende omkring mig ❤️
Det er tid nu! ❤️🙏❤️