Da jeg var yngre – dvs dengang jeg var i starten af 20’erne, gemte jeg altid det tøj jeg bedst kunne lide til særlige lejligheder. Så ”almindelig” tøj til hverdag (så almindelig det nu kan være når man er ansat som revisor med dresscode) og så det smukke og festlige når jeg skulle i byen i weekenden med veninderne  Jeg passede godt på det smukke tøj, og da man jo ikke kunne tage det samme på i byen hver weekend (gosh der var mange regler dengang), så kunne de smukkeste lækre bukser og kjoler hænge længe i klædeskabet uden at blive brugt.

På et tidspunkt skete der noget inden i mig – husker ikke helt hvad – men noget gjorde at jeg forandrede mig på det punkt. En af tingenen har nok bla. været at jeg skiftede fra et meget stringent tøj-regel-revisorfirma, til et mere fleksibelt-tøj revisorfirma. Så fra at tingene hang i skabet og kaldte, begyndte jeg at bruge dem i dagligdagen, til stor glæde for mig selv, for jeg blev også i godt humør af at kigge på mig selv  

Jeg har altid haft en forkærlighed for smukke ting (jeg er jo vægt), og med alderen har jeg fået bygget en garderobe op der matcher min stil, og min lyst til at gå både smukt og afslappet. Har ikke en specifik stil, men foretrækker at blande det romantiske med det rå – den hedder nok ”Min stil”  

Lige så vel som du kan finde mig gående i blondekjole (som den på billedet) og støvler eller klipklapper, lige så vel kan du finde mig gående i det slidte yndlingstøj eller en mere sjælden gang imellem kan jeg også godt finde på at løbe af sted for at handle i natkjole tilpasset med andre tøjdele der gør at jeg kan holde varmen  

At gøre her dag til en festI disse dage er der sommer over landet – i hvert fald her hvor jeg bor – og med temperaturer over de 20 grader har jeg måtte dykke ned i det mere sommerlige tøj, og frem kom denne kjole. Egentlig troede jeg ikke jeg kunne passe den, men vupti – den både sidder fint og føles dejlig at gå i, så på med den. For selv om det jo ”bare” var en ganske almindelig tirsdag i går, så skinnede solen, det er sommer (næsten), og livet er bare lækkert, så det skal fejres