Kært barn har mange navne ♥

Samhain er keltisk og betyder sommerens afslutning fra tilbage hvor året var delt op i 2 halvår ♥ Det er fejring af sommerens afslutning, høstens afslutning, og overgangen fra lys til mørke. En del af det evige kredsløb.

Det er også fejringen af reinkarnation, da dette er dagen, ifølge den keltiske tradition, hvor Guden “dør” og stiger ned i dødsriget, for at blive født igen ved Yule (juletid – 21/12) af Gudinden ♥

Natten mellem 31/10 og 1/11 er natten hvor de døde fejres og mindes. Ikke for at lave skræmmebilleder, men for at ære og respektere dem der var, dem der havde skabt vejen og livet, og alle de gamle kloge sjæle der nu er gået over til det ikke-fysiske plan. Den er en kærlig aften med hvor dem der er gået i forvejen bliver fejret.

Denne nat er også efter sigende det tidspunkt på året hvor “sløret” mellem den fysiske og ikke-fysiske verden er tyndest, og det er derfor lettere for “almindelige” mennesker uden seer-gaver, at kontakte den ikke-fysiske verden netop denne aften/nat ♥ Og husk at være opmærksom på, at det fokus du vælger at tage kontakt med også er den der svares med! Som alt andet i livet ♥

Traditionelt brugte man denne tid til at skrive nytårsforsætter (kelterne anså 1. november som nytår, da deres nye år startede her) på en lap papir og brænde dem i flammen fra et lys. Dette falder i år også sammen med at det var nymåne i går, hvor energien også ligger i at fokusere på det man ønsker at manifestere fremover.

Da energien fra nymånen stadig er der i dag, kan man med fordel slå de to sammen og lave et endnu kraftigere manifestations ritual af det man ønsker at skabe. Og for at det ikke skal være løgn, så er natten mellem 31/10 og 1/11 i følge Wicca traditionen også en ekstra god dag at spå.

Så husk at tænke rigtig godt over hvad det er du ønsker at manifestere inden du skriver det ned – du kan “risikere” at det går i opfyldelse :-D ;-)

Ps – Halloween er ikke det samme som Samhain eller Allehelgens aften! Halloween er en amerikansk blanding af traditioner fra forskellige kulturer bl.a. den keltiske og mexikanske, og så krydret lidt med elementer fra gyserfilm med henblik på at få skabt et behov for køb hos forbrugerne.

Glædelig Allehelgensaften og Samhain ♥

Kærligst Thirajane Aurora