1. søndag i advent 

Inspirationsfrø fra Rudolf Steiner til forberedelsesrejsen i Adventstiden til den årlige befrugtning der foregår mellem julaften og Hellige tre kongers dag 

”Jeg vier mig til kærlighedens åndstjeneste, ånden, som skal fødes i mig.”

Min inspiration til dig i dag:

I rejsens første spæde skridt som forberedelse til julens, kærlighedens og kristus-lysets komme, vælger jeg bevidst at træde ind i den virkelighed hvor jeg aktivt siger ja til at tjene lyset og kærligheden igennem mine daglige handlinger. Før udførelsen af disse daglige handlinger kan udføres, må jeg i mit indre sige aktivt ja, for først der kan de blive udtrykt i det fysisk materielle univers 

Symbolsk (og måske også fysisk) tænder jeg i dag det første lys på rejsen i mit indre, der fuldfører igangsættelsen af skabelsen af det liv jeg ønsker  

Jeg har sagt aktiv ja til at tjene, og til at lade denne tjeneste bliver født igennem mig og mit udtryk her på denne smukke planet (Gaia) 
_____________

Ps – disse tankefrø er nogle andre end dem der er til de hellige nætter før og efter jul